Keresőoptimalizálás

A honlapoknak a keresőeszközhöz való optimalizálása lényegében két folyamatból áll, az első során a weboldal építése vagy átalakítása olyan módon történik, hogy az bizonyos kulcsszavakra nézve maximálisan keresőbarát legyen, azaz megfeleljen a kulcsszavas Google-keresések szempontjainak; ez lényegében a honlapoptimalizálás. A másik folyamat során az adott honlap külső link-támogatás kap, amelynek lényege, hogy idegen webhelyekről kulcsszavas linkeket küldünk a céloldalra; ez a tevékenység lényegében linképítés. A kettő együtt: ha a keresőbarát weboldal megfelelően erős és szakszerűen felépített külső webtámogatást kap, általában jelentős mértékben előrébb mozdul a találati listákon. Ennyi a SEO = Google keresőoptimalizálás lényege.Játék - Irodalom - Nyelv

Szövegasszociációk: Irodalom, művészet, nyelv. Feladványok címekkel, nevekkel - szórejtvények

Társoldalak

az oldalakon hirdetési lehetőség:

JÁTÉK - PÓKER, SAKK, GO. francia kártya kaszinó - honlap optimalizálás
Texas holdem póker kártyajáték
Játék marketing - kreatív játékok
Honlap-Seo, Mobil marketing sms
asszociációs játék feladványok
üzenet tömeges küldése, kampány

Honlapoptimalizálás - szövegírás

SEO mobil marketing projekt

META-SEO Arvisura sms kampány

tömeges sms kampany

 

Ügyfélkör szélesítése mobilmarketing módszerekkel télikertek értékesítése terén. Számítógépről tömeges szövegüzenet küldése mobilkészülékre. Gateway-Online: Notebook szervízek magyar hálózata

A játékblog témája és optimalizációs keresési kulcsszavai: irodalmi játékok; irodalmi játékok gyerekeknek; kreatív játékok; adj király katonát; bábel torony; bábel tornya játék; kreatív játék; bábel torony játék; téli torony játék; hanoi tornyai; irodalmi asszociációk; asszociációs társasjáték; madzag átvevő játék; kreatív társasjátékok; mobil babel torony; tömeges logikai kreatív társasjáték; a rubik kocka története; adj kiraly katonat; kreatívjáték; online könyvletöltő oldalak; les fociban; vörösmarty petike; cs go ügyességi csoportok; kreativjáték; rubik labda; játékos irodalmi feladatok - műveltségi fejtörő, kvíz, mobilmarketing, tömeges sms kampány, télikertek, terasz beépítés, ajándék

Kreativitás - Játék - Logika

Kreativitás

Az alkotókészség, idegen és általánosabb értelmű kifejezéssel a kreativitás nem más, mint a személyiség bizonyos jellemzőinek olyan speciális összerendezettsége, amely az egyént olyan gondolati és cselekvési képességekkel ruházza fel, amelyek valaminek a létrehozására, megalkotására irányulnak. A kreativitás alkotói képességet és alkotói késztetést egyszerre hordoz magában, ami azt jelenti, hogy a kreatív személyiség nem az, aki szeretne létrehozni valamit, de erre kevéssé képes, és nem is az, aki képes lenne az alkotásra, de nehezen jut el a cselekvésig, hanem az, aki tud, akar és tesz.

A kreativitás nem csupán az alkotás során mutatkozik meg, hanem sok egyéb területen is (konstruktív probléma-megoldás különböző élethelyzetekben, a lehetőségek sokféleségét számba vevő konfliktus-kezelés, előrelátás, tervezési hajlam), megmutatkozik a magatartás és viselkedés egészén, a személyiség gondolati és gyakorlati aktivitásán.

A kreativitás nagyrészt genetikailag determinált képesség, de jelentős mértékben fejleszthető, kiváltképp gyermekkorban.

Logika

A logika részben egy tudományág, részben egy gondolkozási folyamat neve.

Első értelmében a logika az érvényes következtetések és bizonyítások, illetve az ezzel összefüggő filozófiai, matematikai, nyelvészeti, módszertani stb. kérdések tudománya. A logika tudománya mára elválaszthatatlanul összefonódott a matematikával.

Általánosabb, hétköznapibb értelemben a logika következetes gondolkodást, az ok-okozati összefüggések felismerésére való készséget, a problémák elméleti úton (feltételezések és végkövetkeztetések felállítása) történő megoldását jelenti.

A művészetben sokak szerint a logikánál fontosabb szerepet játszik az intuíció és az érzelmi töltet. Ugyanakkor pontosan tudjuk, hogy például Bach művei szigorú matematikai törvényszerűségek alapján épülnek fel, és a jelentős képzőművészeti alkotásokban is tetten érhetők a geometriai szabályok logikus, következetes alkalmazása. József Attila szállóigévé vált verssora szerint pedig éppenséggel: "A líra - logika".

A játék

A játék pedig az, ami a kreativitásba, logikába színt visz és életet lehet. Számos meghatározása és megközelítése létezik. Bizonyos felfogás szerint a játék az életfentartó ösztönök egyike. Vannak, akik a színlelés, alakoskodás művészetének tartják a játékot. 

Pszichológiai szempontból a játék tágabb értelemben az állatoknak és embereknek minden olyan élvezettel teli tevékenysége, amelyet maga a tevékenység fölött érzett öröm motivál, és nincsen közvetlen vonatkozása az életszükségletek kielégítésére. Ebben a megközelítésben a játéknak elsősorban feszültségoldó, örömszerző funkciója domborodik ki.

Nyilvánvalóan különbséget kell tennünk a gyermekek spontán játéka és a felnőttek szórakoztató játékai között, ez tovább nehezíti a meghatározást, mint ahogy azt is: elég nagy a különbség mondjuk a futóverseny, a sakk, a vörös pecsenye, a bikaviadal, és a pisztollyal játszott orosz rulett között. Pedig mind játék. És akkor a számítógépes és internetes játékokról (mondjuk: online póker) még nem is beszéltünk.

Külön fejezetet érdemel a művészeti ágakban megmutatkozó játék. Árulkodóak pl. ezek a kifejezések: színjáték, színpadon játszik, hangszeren játszik, hegedűverseny... Vagy jusson eszünkben Kurtág György remekművének a címe: Játékok....

Se szeri se száma az irodalmi és nyelvi játékoknak. Ezek szellemi játékok, amelyeknek terepe az irodalom és a nyelv. De végtelen a száma azoknak a művészeti alkotásoknak is, amelyekben valamilyen módon megjelenik a játék.

Végül: bizonyos felfogás szerint a művészet egésze is egyfajta kreatív játék. A szabad alkotás folyamata pszichológiai szempontból szinte azonos a játékkal: olyan tevékenység, amelynek nincsen közvetlen vonatkozása az életszükségletek kielégítésére.

Laptopszerviz BUDAPEST

A magyar fővárosban szolgáltatások ezrei érhetők el, így a notebook javítás is lehetséges, továbbá akkumulátor töltők minden laptop típushoz online rendelhetők. Terasz beépítés olcsó áron: üvegházhatás és energiatakarékosság.

Kereső optimalizálás, Seo

A honlapoknak a keresőeszközhöz való optimalizálása lényegében két folyamatból áll, az első során a weboldal építése vagy átalakítása olyan módon történik, hogy az bizonyos kulcsszavakra nézve maximálisan keresőbarát legyen, azaz megfeleljen a kulcsszavas Google-keresések szempontjainak; ez lényegében a honlapoptimalizálás (blog.hu). A másik folyamat során az adott honlap külső link-támogatás kap, amelynek lényege, hogy idegen webhelyekről kulcsszavas linkeket küldünk a céloldalra; ez a tevékenység lényegében linképítés. A kettő együtt: ha a keresőbarát weboldal megfelelően erős és szakszerűen felépített külső webtámogatást kap, általában jelentős mértékben előrébb mozdul a találati listákon. Ennyi a SEO oldal: a Google keresőoptimalizálás első lényege - ha szakszerűen történik az optimalizáció, a weboldal esélyt nyer arra, hogy bizonyos kifejezésekkel a Google keresések első találati oldalára kerüljön - ez természetesen csak lépésről lépésre történhet, és csak az esetben, ha a konkurens weblapokat nem optimalizálják ugyanilyen vagy nagyobb SEO-apparátussal.

optimalizáció: program 2016

Üzenetküldő kampány: szövegüzenet továbbítás mobileszközre tömegesen. | belső honlapoptimalizáló oldalak erősítése - linkerő növelés: honlap ajánló weboldal, blogajánló

Kulcsszavak Google-kereséshez: irodalmi játékok gyerekeknek; asszociációs játékok; babel torony; bábel tornya játék; bábel torony játék; rubik bábel torony; könyvletöltő oldalak; kreatív társasjáték; babel torony jatek; drakensang online; kreatív játék; bábel torony rubik pdf; asszociációs játék; rubik kockás játékok; kreatívjáték; rubik jatekok; kreativ jatek; asszociáció játék; első magyar rubik kocka története, télikert építés budapest - laptop javítás

Kreatív honlapoptimalizálás

2015.07.11. 20:34 - Homo Ludens

google helyezés javítás keresőmarketing eszközzel,  keresőoptimalizálás, weboldal-seo honlapoptimalizálás - virtuális szervergép

seo-honlap-optimalizalas.jpg  Kreativitás nemcsak - vagy nem is elsősorban - a játékokban nyilvánulhat meg, hanem számos munkaterületen. Ilyen többek között a keresőoptimalizálás, amely felfogható akár speciális feltételek mellett űzött stratégiai játéknak is, és amely különböző technikákkal a weboldalak előre kerülését igyekszik elérni a keresőprogramok (így a Google) találati listáin. A (főleg üzleti célú) honlapok tulajdonosainak elemi érdeke, hogy valamely kulcsszavakra (terméknév, szolgáltatás neve stb.) nézve weboldaluk, ahogy mondani szokták, első legyen a Gugliban. Az elsőség persze nem érhető el könnyen.  

Honlap optimalizálás, SEO

Az optimalizációs tevékenység felettébb sokrétű, vannak csak mechanikusan végrehajtható műveletei, de emellett a legtöbb folyamatba - és itt térünk vissza blogunk egyik kulcsszavához - sok kreativitást, alkotói invenciót  is bele lehet vinni. Sőt: bele kell vinni. Legalábbis a Google-helyezéseket célzó weboldal optimalizálás az utóbbi időben (nagyjából 2013 ősze óta) nem végezhető alkotói hozzáállás nélkül: egyedi megoldásokra, egyéni ötletekre, sok jó szövegre van szükség, mert a Google állandóan frissülő és mesterséges intelligencia módjára viselkedő algoritmusai (Panda, Pingvin, Kolibri) a rutinmegoldásokat leleplezik és a keresőtalálatok illegális befolyásolása miatt hátrasorolják az érdemtelenül előre került honlapot. A szankciók árnyékából pedig nagyon nehéz kijönni. Optimalizáljunk tehát kreatívan, egyéni stratégiákat és új fogásokat alkalmazva.

Számos weboldalamon adok ehhez ötleteket, több blogom speciálisan ezzel a kérdéskörrel foglalkozik. Olykor még féltett szakmai titkaimat is kifecsegem. Tapasztalataimat alaposan kidolgozott különböző SEO-projektumokban kamatoztatom.

Aki többet is szeretne tudni a keresőmarketing, a honlapoptimalizálás és a linképítés mibenlétéről és fortélyairól, itt találhat információkat, megoldási ötleteket:

Más blogokon is népszerűsítem ezt a témát:

SEO-munkám részeként (is) szerepeltetett témák, weboldalak, blog posztok:

Keresőmarketing-projekt 2015

Mobilmarketing - üzenet kampány

Ügyfélkör azonnali elérése rövid kreatív szövegüzenettel. Ez nem játék, hanem komoly üzlet.

Virtuális Szervergép bérlés Budapest

Felhőszerver tömeges sms küldéshez. Internet technológia fejlett infrastruktúrával. << mobilmarketing műszaki háttere. Dedikált IP-vel rendelkező játékszerverek okostelefon-vezérléssel. Hosszú távú professzionális szerverbérlet és hosting szolgáltatás budapesti szerverteremben. VPS és Cloud server elhelyezés a virtuális térben - IT-megoldások mobiltelefonos mozgósításhoz.7

És ha már játék meg szerver együtt van, kihagyhatatlan ez is: póker játék szerver bérlés

 

Télikertek tervezése, építés - Budapest

Egy szűkös lehetőségekkel rendelkező lakást is feldobhat néhány kreatív ötlet. Ilyen például a csak jó időben használható erkélyek, teraszok beépítése. No persze nem téglafallal vagy bádogelemekkel kell körbevenni, hanem üvegpavilonná lehet varázsolni. A lodzsák, teraszok, lépcső fölé épített tetők beüvegezése révén télikerthez juthatunk. A lakással egybenyitva megnövekszik a lakótér, a korábban kerülhetett fikusz és filodendron állandó napfényben részesülhet - mi pedig télen is évezhetjük, ahogy a kis növényoázisban az üvegházhatás következtében kellemes meleg honol. Építtessen télikertet!

  • Téli oázis - új üvegszoba a budapesti lakásban 

A télikert kiválóan alkalmas irodalmi játékokra, keresztrejtvény fejtésre vagy szövegalkotásra, továbbá salgópolcok felállítására.

Honlap optimalizációs projektek 2014

A pánikbetegség mint viselkedészavar jól gyógyítható a kognitív pszichoterápia módszereivel

  • tünetek leküzdése, kezelés

A krónikussá váló tünetek kezelés nélkül agoraphobia kialakulásához vezetnek, azért szükséges időben szakemberhez, pszichoterapeutához fordulni

  • pánik betegség tünetei - agorafóbia leküzdése

szervergép, kreatív szövegírás, kognitív pánikbetegség, virtuális télikert építés, kreatív google honlapoptimalizálás, szerverelhelyezés budapest

A bejegyzés trackback címe:

http://kreativ-jatek.blog.hu/api/trackback/id/tr766284838