Keresőoptimalizálás

A honlapoknak a keresőeszközhöz való optimalizálása lényegében két folyamatból áll, az első során a weboldal építése vagy átalakítása olyan módon történik, hogy az bizonyos kulcsszavakra nézve maximálisan keresőbarát legyen, azaz megfeleljen a kulcsszavas Google-keresések szempontjainak; ez lényegében a honlapoptimalizálás. A másik folyamat során az adott honlap külső link-támogatás kap, amelynek lényege, hogy idegen webhelyekről kulcsszavas linkeket küldünk a céloldalra; ez a tevékenység lényegében linképítés. A kettő együtt: ha a keresőbarát weboldal megfelelően erős és szakszerűen felépített külső webtámogatást kap, általában jelentős mértékben előrébb mozdul a találati listákon. Ennyi a SEO = Google keresőoptimalizálás lényege.Játék - Irodalom - Nyelv

Szövegasszociációk: Irodalom, művészet, nyelv. Feladványok címekkel, nevekkel - szórejtvények

Társoldalak

az oldalakon hirdetési lehetőség:

JÁTÉK: póker kaszinó, sakk, go. francia kártya - honlap optimalizálás
Texas holdem póker kártyajáték
Játék marketing - kreatív játékok
Honlap-Seo, Mobil marketing sms
asszociációs játék feladványok
excel táblázat: bruttó-nettó

Honlapoptimalizálás - szövegírás

SEO Google projekt

META-SEO Arvisura sms kampány

Profi Excel táblázatok készítése és letöltése. Függvények bruttó és nettó jövedelem kiszámításához. PR-cikk megjelentetés ivóvíz fertőtlenítés és bruttó-nettó kalkulátor témájában.

 

A játékblog témája és optimalizációs keresési kulcsszavai: irodalmi játékok; irodalmi játékok gyerekeknek; kreatív játékok; adj király katonát; bábel torony; bábel tornya játék; kreatív játék; bábel torony játék; téli torony játék; hanoi tornyai; irodalmi asszociációk; asszociációs társasjáték; madzag átvevő játék; kreatív társasjátékok; mobil babel torony; tömeges logikai kreatív társasjáték; a rubik kocka története; adj kiraly katonat; kreatívjáték; online könyvletöltő oldalak; les fociban; vörösmarty petike; cs go ügyességi csoportok; kreativjáték; rubik labda; játékos irodalmi feladatok - műveltségi fejtörő, kvíz, mobilmarketing, télikertek, terasz beépítés, ajándék

Kreativitás - Játék - Logika

Kreativitás

Az alkotókészség, idegen és általánosabb értelmű kifejezéssel a kreativitás nem más, mint a személyiség bizonyos jellemzőinek olyan speciális összerendezettsége, amely az egyént olyan gondolati és cselekvési képességekkel ruházza fel, amelyek valaminek a létrehozására, megalkotására irányulnak. A kreativitás alkotói képességet és alkotói késztetést egyszerre hordoz magában, ami azt jelenti, hogy a kreatív személyiség nem az, aki szeretne létrehozni valamit, de erre kevéssé képes, és nem is az, aki képes lenne az alkotásra, de nehezen jut el a cselekvésig, hanem az, aki tud, akar és tesz.

A kreativitás nem csupán az alkotás során mutatkozik meg, hanem sok egyéb területen is (konstruktív probléma-megoldás különböző élethelyzetekben, a lehetőségek sokféleségét számba vevő konfliktus-kezelés, előrelátás, tervezési hajlam), megmutatkozik a magatartás és viselkedés egészén, a személyiség gondolati és gyakorlati aktivitásán.

A kreativitás nagyrészt genetikailag determinált képesség, de jelentős mértékben fejleszthető, kiváltképp gyermekkorban.

Logika

A logika részben egy tudományág, részben egy gondolkozási folyamat neve.

Első értelmében a logika az érvényes következtetések és bizonyítások, illetve az ezzel összefüggő filozófiai, matematikai, nyelvészeti, módszertani stb. kérdések tudománya. A logika tudománya mára elválaszthatatlanul összefonódott a matematikával.

Általánosabb, hétköznapibb értelemben a logika következetes gondolkodást, az ok-okozati összefüggések felismerésére való készséget, a problémák elméleti úton (feltételezések és végkövetkeztetések felállítása) történő megoldását jelenti.

A művészetben sokak szerint a logikánál fontosabb szerepet játszik az intuíció és az érzelmi töltet. Ugyanakkor pontosan tudjuk, hogy például Bach művei szigorú matematikai törvényszerűségek alapján épülnek fel, és a jelentős képzőművészeti alkotásokban is tetten érhetők a geometriai szabályok logikus, következetes alkalmazása. József Attila szállóigévé vált verssora szerint pedig éppenséggel: "A líra - logika".

A játék

A játék pedig az, ami a kreativitásba, logikába színt visz és életet lehet. Számos meghatározása és megközelítése létezik. Bizonyos felfogás szerint a játék az életfentartó ösztönök egyike. Vannak, akik a színlelés, alakoskodás művészetének tartják a játékot. 

Pszichológiai szempontból a játék tágabb értelemben az állatoknak és embereknek minden olyan élvezettel teli tevékenysége, amelyet maga a tevékenység fölött érzett öröm motivál, és nincsen közvetlen vonatkozása az életszükségletek kielégítésére. Ebben a megközelítésben a játéknak elsősorban feszültségoldó, örömszerző funkciója domborodik ki.

Nyilvánvalóan különbséget kell tennünk a gyermekek spontán játéka és a felnőttek szórakoztató játékai között, ez tovább nehezíti a meghatározást, mint ahogy azt is: elég nagy a különbség mondjuk a futóverseny, a sakk, a vörös pecsenye, a bikaviadal, és a pisztollyal játszott orosz rulett között. Pedig mind játék. És akkor a számítógépes és internetes játékokról (mondjuk: online póker) még nem is beszéltünk.

Külön fejezetet érdemel a művészeti ágakban megmutatkozó játék. Árulkodóak pl. ezek a kifejezések: színjáték, színpadon játszik, hangszeren játszik, hegedűverseny... Vagy jusson eszünkben Kurtág György remekművének a címe: Játékok....

Se szeri se száma az irodalmi és nyelvi játékoknak. Ezek szellemi játékok, amelyeknek terepe az irodalom és a nyelv. De végtelen a száma azoknak a művészeti alkotásoknak is, amelyekben valamilyen módon megjelenik a játék.

Végül: bizonyos felfogás szerint a művészet egésze is egyfajta kreatív játék. A szabad alkotás folyamata pszichológiai szempontból szinte azonos a játékkal: olyan tevékenység, amelynek nincsen közvetlen vonatkozása az életszükségletek kielégítésére.

Laptopszerviz BUDAPEST

A magyar fővárosban szolgáltatások ezrei érhetők el, így a notebook javítás is lehetséges, továbbá akkumulátor töltők minden laptop típushoz online rendelhetők. Terasz beépítés olcsó áron: üvegházhatás és energiatakarékosság.

Kereső optimalizálás, Seo

A honlapoknak a keresőeszközhöz való optimalizálása lényegében két folyamatból áll, az első során a weboldal építése vagy átalakítása olyan módon történik, hogy az bizonyos kulcsszavakra nézve maximálisan keresőbarát legyen, azaz megfeleljen a kulcsszavas Google-keresések szempontjainak; ez lényegében a honlapoptimalizálás (blog.hu). A másik folyamat során az adott honlap külső link-támogatás kap, amelynek lényege, hogy idegen webhelyekről kulcsszavas linkeket küldünk a céloldalra; ez a tevékenység lényegében linképítés. A kettő együtt: ha a keresőbarát weboldal megfelelően erős és szakszerűen felépített külső webtámogatást kap, általában jelentős mértékben előrébb mozdul a találati listákon. Ennyi a SEO oldal: a Google keresőoptimalizálás első lényege - ha szakszerűen történik az optimalizáció, a weboldal esélyt nyer arra, hogy bizonyos kifejezésekkel a Google keresések első találati oldalára kerüljön - ez természetesen csak lépésről lépésre történhet, és csak az esetben, ha a konkurens weblapokat nem optimalizálják ugyanilyen vagy nagyobb SEO-apparátussal.

optimalizáció: program 2016

Üzenetküldő kampány: szövegüzenet továbbítás mobileszközre tömegesen. | belső honlapoptimalizáló oldalak erősítése - linkerő növelés: honlap ajánló weboldal, blogajánló

Kulcsszavak Google-kereséshez: irodalmi játékok gyerekeknek; asszociációs játékok; babel torony; bábel tornya játék; bábel torony játék; rubik bábel torony; könyvletöltő oldalak; kreatív társasjáték; babel torony jatek; drakensang online; kreatív játék; bábel torony rubik pdf; asszociációs játék; rubik kockás játékok; kreatívjáték; rubik jatekok; kreativ jatek; asszociáció játék; első magyar rubik kocka története, télikert építés budapest - laptop javítás

bruttó / nettó / excel

  • Hibás feed URL.

Gyors póker játékok

2013.06.30. 14:29 - Homo Ludens

Gyors póker játékok: Rush Poker és társai

Miben különböznek a normál menetű póker játékok a fast fold pókertől?

 A gyors póker, más néven fast fold játékok lényege, hogy nem egy asztalhoz csatlakozol, hanem egy mezőnyhöz. Ha kapsz egy számodra kevésbé szimpatikus lapot, az azonnali dobás funkció használatával máris véget ér számodra az a leosztás, új ellenfelekkel ültetnek össze, és azonnal kezdődik az új parti.

A Fast Fold Poker játékok története

Ezt az online pókervariánst a Full Tilt Poker vezette be 2010 elején, Rush Poker néven.  Azóta számos pókeroldal elkészítette saját Rush Poker klónját, amit különféle, általában sebességre utaló nevekkel illettek. A PokerStarsnál Zoom Poker, a PartyPoker hálózatnál Fast Fold Poker, az iPokernél Speed Poker, az Ongame hálózatnál pedig Strobe Poker névre keresztelték.

Kezdetben kizárólag a készpénzes játékok voltak elérhetők ebben a formában. A közelmúltban a nagyobb termek már felvették a kínálatukba a gyors versenyeket is, amelyek szintén rendkívüli népszerűségnek örvendenek.

A játék menete

full-tilt-poker-rush-poker.jpg A Rush Poker-klónok vagy más néven gyors pókerjátékok azt a holtidőt hivatottak kiiktatni, amíg a játékosok a lapjuk eldobása, és egy új leosztás kezdete között várakoznak. Amikor valaki a dobás mellett dönt, már nem tud beleszólni a parti menetébe, és csak megfigyelőként ül az asztalnál. A játék alapötlete az, hogy aki eldönti, hogy mindenképpen kiszáll, az választhatja a gyors dobást. Őket összegyűjtik, és egy új asztalhoz ültetik, ahol máris kezdődhet egy új leosztás.

A gyors dobást már preflop is meglépheted, ha úgy döntesz, bármit is tesznek a többiek, te mindenképpen be fogod dobni a kártyáidat. Természetesen nem csak a flop előtt, hanem a későbbi utcákon is választhatod ezt a megoldást. Amint rákattintasz a gyors dobásra, máris új asztalhoz kerülsz, és új ellenfelekkel sorsolnak össze.

Többasztalos játék

A többasztalos játék éppen azért terjedt el, hogy minél kevesebbet kelljen várakozni, és egységnyi idő alatt minél több leosztást lehessen lejátszani. A fast fold póker játékokkal még gyorsabbá válik a játék, és nincs is szükség arra, hogy egy tucatnyi asztal legyen nyitva, hiszen nem is lehetne követni az eseményeket. A különböző oldalakon eltérő, hogy maximálisan hány fast fold asztalhoz engednek csatlakozni készpénzes játékok esetén: az Ongame hálózatnál például kettő, a PokerStarson négy, míg az iPokeren akár tíz.

Gyors versenyeket egyelőre csak a Full Tilt Poker, és a PokerStars kínál, de várhatóan egyre több, főként nagyobb hálózatnál meg fognak jelenni. A működési elv ugyanaz, mint a készpénzes játékoknál. A kiírásától függően az utolsó néhány, de legkésőbb a döntő asztalon a hagyományos versenypóker szabályok szerint folytatódik a játék.

Kinek éri meg?

Ha egy szóval akarnék válaszolni, azt mondanám: mindenkinek. Egységnyi idő alatt sokkal több, akár háromszor annyi leosztás megy le egy fast fold asztal esetében, mint normál körülmények között.

Az ügyfelek több jutalékot termelnek, amivel növekszik a terem bevétele. A több bevétel magasabb jövedelmet jelent a tulajdonosoknak, és e mellett arra is lehetőséget ad számukra, hogy fejlesztéseket vigyenek végbe a szoftveren, esetleg újabb promóciókkal kedveskedjen ügyfeleinek.

A játékosok számára szintén kedvező, ha sokkal több leosztásban vehetnek részt. Egy feszes játékos gyakrabban kap játszható lapokat, a lazább stílus kedvelői pedig megpróbálhatnak a még feszesebbé váló mezőnyben gyakrabban rárabolni a vaktétekre. Az új helyzet kreativitást igényel, hatékony stratégiával alkalmazkodni kell a feszesebbé, és a lazábbá váló vetélytársakhoz is. A szórakozásért asztalhoz ülőknek sokkal kevesebbet kell várakozással tölteniük, így kevesebbszer fognak unatkozni. A profik pedig annak örülhetnek, hogy a hosszú táv hamarabb megmutatkozik, aminek következményeként kisebb ingadozásokat kell elszenvednie a pókertőkéjüknek.

Felmerülő kérdések

Elsőre talán felmerülhet az emberben, hogy egyáltalán pókernek számítanak-e még a fast fold játékok? A valóságban ilyen lebonyolítás elképzelhetetlen volna, vagy legalábbis ide-oda kellene rohannia a játékosoknak. Az online pókernek azonban vannak más sajátosságai, ami nem az élő pókert hivatottak leképezni, gondoljunk csak a jegyzetelésre, a leosztások visszajátszásának lehetőségére, vagy a segédszoftverek használatára.

A koncentráció különösen fontos a gyors pókerváltozatok során. Lehet, hogy az előbb egy agresszív játékos ült a balodon, aki vissza is emelt rád, ám a következő partiban már egy feszes ellenfeled játszik vissza ugyanabból a pozícióból. Ilyenkor könnyen abba a hibába eshetsz, hogy elfelejtkezel róla, már nem ugyanaz a riválisod. Idővel meg lehet szokni a helyzetet, de eleinte érdemes talán csak egy asztalon játszani gyors póker variánsokat, főként, ha korábban nem játszottál túl sok asztalon szimultán.

Érvek a gyors póker mellett

A gyors póker játékokat csak ajánlani tudom, aminek számos oka van. Én a szórás csökkenését emelném ki az egyik kulcsfontosságú érvnek, a sokkal rövidebb ideig tartó hullámvölgyeket könnyebb kezelni mentálisan. Egy szintén nyomós érv, hogy ezt a formátumot válaszd, hogy így könnyebb kijátszani a különféle bónuszokat, akár egészen alacsony téten is. Sőt, az egységnyi idő alatt lejátszott több partinak köszönhetően a hűségrendszerekben is egyszerűbb elérni a magasabb VIP poker fokozatokat, amivel szintén a bevételed, és ezzel együtt a lehetőségeid növekednek.

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-jatek.blog.hu/api/trackback/id/tr795384576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PókerTrend 2014.08.26. 12:04:08

Jó kis összefoglaló, bár az én nagy kedvencem az eredeti Rush Poker a Full Tilten, és talán még az Unibeten (utóbbi helyen több a fish).


süti beállítások módosítása