Keresőoptimalizálás

A honlapoknak a keresőeszközhöz való optimalizálása lényegében két folyamatból áll, az első során a weboldal építése vagy átalakítása olyan módon történik, hogy az bizonyos kulcsszavakra nézve maximálisan keresőbarát legyen, azaz megfeleljen a kulcsszavas Google-keresések szempontjainak; ez lényegében a honlapoptimalizálás. A másik folyamat során az adott honlap külső link-támogatás kap, amelynek lényege, hogy idegen webhelyekről kulcsszavas linkeket küldünk a céloldalra; ez a tevékenység lényegében linképítés. A kettő együtt: ha a keresőbarát weboldal megfelelően erős és szakszerűen felépített külső webtámogatást kap, általában jelentős mértékben előrébb mozdul a találati listákon. Ennyi a SEO = Google keresőoptimalizálás lényege.Játék - Irodalom - Nyelv

Szövegasszociációk: Irodalom, művészet, nyelv. Feladványok címekkel, nevekkel - szórejtvények

Társoldalak

az oldalakon hirdetési lehetőség:

JÁTÉK: póker kaszinó, sakk, go. francia kártya - honlap optimalizálás
Texas holdem póker kártyajáték
Játék marketing - kreatív játékok
Honlap-Seo, Mobil marketing sms
asszociációs játék feladványok
excel táblázat: bruttó-nettó

Honlapoptimalizálás - szövegírás

SEO Google projekt

META-SEO Arvisura sms kampány

Profi Excel táblázatok készítése és letöltése. Függvények bruttó és nettó jövedelem kiszámításához. PR-cikk megjelentetés ivóvíz fertőtlenítés és bruttó-nettó kalkulátor témájában.

 

A játékblog témája és optimalizációs keresési kulcsszavai: irodalmi játékok; irodalmi játékok gyerekeknek; kreatív játékok; adj király katonát; bábel torony; bábel tornya játék; kreatív játék; bábel torony játék; téli torony játék; hanoi tornyai; irodalmi asszociációk; asszociációs társasjáték; madzag átvevő játék; kreatív társasjátékok; mobil babel torony; tömeges logikai kreatív társasjáték; a rubik kocka története; adj kiraly katonat; kreatívjáték; online könyvletöltő oldalak; les fociban; vörösmarty petike; cs go ügyességi csoportok; kreativjáték; rubik labda; játékos irodalmi feladatok - műveltségi fejtörő, kvíz, mobilmarketing, télikertek, terasz beépítés, ajándék

Kreativitás - Játék - Logika

Kreativitás

Az alkotókészség, idegen és általánosabb értelmű kifejezéssel a kreativitás nem más, mint a személyiség bizonyos jellemzőinek olyan speciális összerendezettsége, amely az egyént olyan gondolati és cselekvési képességekkel ruházza fel, amelyek valaminek a létrehozására, megalkotására irányulnak. A kreativitás alkotói képességet és alkotói késztetést egyszerre hordoz magában, ami azt jelenti, hogy a kreatív személyiség nem az, aki szeretne létrehozni valamit, de erre kevéssé képes, és nem is az, aki képes lenne az alkotásra, de nehezen jut el a cselekvésig, hanem az, aki tud, akar és tesz.

A kreativitás nem csupán az alkotás során mutatkozik meg, hanem sok egyéb területen is (konstruktív probléma-megoldás különböző élethelyzetekben, a lehetőségek sokféleségét számba vevő konfliktus-kezelés, előrelátás, tervezési hajlam), megmutatkozik a magatartás és viselkedés egészén, a személyiség gondolati és gyakorlati aktivitásán.

A kreativitás nagyrészt genetikailag determinált képesség, de jelentős mértékben fejleszthető, kiváltképp gyermekkorban.

Logika

A logika részben egy tudományág, részben egy gondolkozási folyamat neve.

Első értelmében a logika az érvényes következtetések és bizonyítások, illetve az ezzel összefüggő filozófiai, matematikai, nyelvészeti, módszertani stb. kérdések tudománya. A logika tudománya mára elválaszthatatlanul összefonódott a matematikával.

Általánosabb, hétköznapibb értelemben a logika következetes gondolkodást, az ok-okozati összefüggések felismerésére való készséget, a problémák elméleti úton (feltételezések és végkövetkeztetések felállítása) történő megoldását jelenti.

A művészetben sokak szerint a logikánál fontosabb szerepet játszik az intuíció és az érzelmi töltet. Ugyanakkor pontosan tudjuk, hogy például Bach művei szigorú matematikai törvényszerűségek alapján épülnek fel, és a jelentős képzőművészeti alkotásokban is tetten érhetők a geometriai szabályok logikus, következetes alkalmazása. József Attila szállóigévé vált verssora szerint pedig éppenséggel: "A líra - logika".

A játék

A játék pedig az, ami a kreativitásba, logikába színt visz és életet lehet. Számos meghatározása és megközelítése létezik. Bizonyos felfogás szerint a játék az életfentartó ösztönök egyike. Vannak, akik a színlelés, alakoskodás művészetének tartják a játékot. 

Pszichológiai szempontból a játék tágabb értelemben az állatoknak és embereknek minden olyan élvezettel teli tevékenysége, amelyet maga a tevékenység fölött érzett öröm motivál, és nincsen közvetlen vonatkozása az életszükségletek kielégítésére. Ebben a megközelítésben a játéknak elsősorban feszültségoldó, örömszerző funkciója domborodik ki.

Nyilvánvalóan különbséget kell tennünk a gyermekek spontán játéka és a felnőttek szórakoztató játékai között, ez tovább nehezíti a meghatározást, mint ahogy azt is: elég nagy a különbség mondjuk a futóverseny, a sakk, a vörös pecsenye, a bikaviadal, és a pisztollyal játszott orosz rulett között. Pedig mind játék. És akkor a számítógépes és internetes játékokról (mondjuk: online póker) még nem is beszéltünk.

Külön fejezetet érdemel a művészeti ágakban megmutatkozó játék. Árulkodóak pl. ezek a kifejezések: színjáték, színpadon játszik, hangszeren játszik, hegedűverseny... Vagy jusson eszünkben Kurtág György remekművének a címe: Játékok....

Se szeri se száma az irodalmi és nyelvi játékoknak. Ezek szellemi játékok, amelyeknek terepe az irodalom és a nyelv. De végtelen a száma azoknak a művészeti alkotásoknak is, amelyekben valamilyen módon megjelenik a játék.

Végül: bizonyos felfogás szerint a művészet egésze is egyfajta kreatív játék. A szabad alkotás folyamata pszichológiai szempontból szinte azonos a játékkal: olyan tevékenység, amelynek nincsen közvetlen vonatkozása az életszükségletek kielégítésére.

Laptopszerviz BUDAPEST

A magyar fővárosban szolgáltatások ezrei érhetők el, így a notebook javítás is lehetséges, továbbá akkumulátor töltők minden laptop típushoz online rendelhetők. Terasz beépítés olcsó áron: üvegházhatás és energiatakarékosság.

Kereső optimalizálás, Seo

A honlapoknak a keresőeszközhöz való optimalizálása lényegében két folyamatból áll, az első során a weboldal építése vagy átalakítása olyan módon történik, hogy az bizonyos kulcsszavakra nézve maximálisan keresőbarát legyen, azaz megfeleljen a kulcsszavas Google-keresések szempontjainak; ez lényegében a honlapoptimalizálás (blog.hu). A másik folyamat során az adott honlap külső link-támogatás kap, amelynek lényege, hogy idegen webhelyekről kulcsszavas linkeket küldünk a céloldalra; ez a tevékenység lényegében linképítés. A kettő együtt: ha a keresőbarát weboldal megfelelően erős és szakszerűen felépített külső webtámogatást kap, általában jelentős mértékben előrébb mozdul a találati listákon. Ennyi a SEO oldal: a Google keresőoptimalizálás első lényege - ha szakszerűen történik az optimalizáció, a weboldal esélyt nyer arra, hogy bizonyos kifejezésekkel a Google keresések első találati oldalára kerüljön - ez természetesen csak lépésről lépésre történhet, és csak az esetben, ha a konkurens weblapokat nem optimalizálják ugyanilyen vagy nagyobb SEO-apparátussal.

optimalizáció: program 2016

Üzenetküldő kampány: szövegüzenet továbbítás mobileszközre tömegesen. | belső honlapoptimalizáló oldalak erősítése - linkerő növelés: honlap ajánló weboldal, blogajánló

Kulcsszavak Google-kereséshez: irodalmi játékok gyerekeknek; asszociációs játékok; babel torony; bábel tornya játék; bábel torony játék; rubik bábel torony; könyvletöltő oldalak; kreatív társasjáték; babel torony jatek; drakensang online; kreatív játék; bábel torony rubik pdf; asszociációs játék; rubik kockás játékok; kreatívjáték; rubik jatekok; kreativ jatek; asszociáció játék; első magyar rubik kocka története, télikert építés budapest - laptop javítás

bruttó / nettó / excel

  • Hibás feed URL.

Drakensang Online

2015.12.18. 16:04 - Homo Ludens

játék marketing, számítógépes játékprogramozás - játékfejlesztés - tartalommarketing - pr-cikk 

Egy igazi MMORPG unikum a Bigpoint jóvoltából

Egyre nagyobb teret hódítanak a virtuális térben a többfelhasználós szerepjátékok, amelyek lassan, de biztosan már  kezdik háttérbe szorítani az egyéb offline jellegű PC játékokat. Ennek az oka nagyon egyszerű! Azok a számítógépes játékok, amelyek koncepciója nem csupán egy helyi hálózatra terjed ki, hanem az Internet teljes egészére, az az emberek számára sokkal jobb kikapcsolódást és élményekben gazdagabb időtöltést eredményezhet, az esetlegesen kialakuló szociális kapcsolatokról már nem is beszélve. Cikkemben egy ilyen játékot szeretnék a Kedves Olvasók részére bemutatni, amely elfog vezetni mindenkit arra a bloganyagomra, amelyben teljes körűen összefoglalom a játékkal kapcsolatos saját tapasztalataim, elvégre én magam is aktív részese vagyok a továbbiakban ismertetett játékvilágnak.

A szerepjátékokat, akciójátékokat és egyéb alkalmi játékokat talán a legjobban a Bigpoint GmbH tömöríti egybe. Ez a cég rengeteg mmorpg játékot fejlesztett már ki, amelyek felhasználói tábora, ha egyenként is vizsgáljuk a játékokat, már több milliós nagyságrendre rúg, s méltán nevezhetjük az online számítógépes játékok iparága egyik éllovasának. A Drakensang Online beváltotta a hozzáfűzött reményeket és játékosok millióit hódította már meg. Ez egyben az ígéret garanciája, hogy bizony nem egy unalmas, átlagos játékról lesz itt szó :)

Drakensang körmágus

Az ismertetésre kerülő játék, egy varázslatos világba kalauzolja el játékosait. Itt Duria világában nap mint nap meg kell harcolni a túlélésért és az elismerésért. Ez az a hely ahol semmit sem adnak ingyen, a reputációért kőkeményen meg kell dolgozni. Színesítik ezt a világot sárkányharcosok, körmágusok, vadászok és törpemesterek. Ezek azok a kasztok, amelyekben létrehozhatják a játékosok azt a karaktert, amelyet a játék során mindenféle talentummal fel fognak vértezni, s természetesen mindezzel együtt beleadják saját személyiségjegyeiket is. Ahogy a Földön nincs két egyforma ember, úgy Duria világában sem beszélhetünk két egyforma karakterről. A karakterek kinézetét különböző dizájn lehetőségekkel lehet teljesen egyedire szabni, lehet a karakterek ruháit egyedi színekkel ellátni, de a legfontosabb nem a játékban levő funkciók, hanem maga az ember aki a karaktert mozgatja. A harcstílus az, amely egy karaktert teljesen egyedivé tud tenni igazán.

Ha már harc és pedzegettem az előbbiekben a talentumokat, akkor meg is ragadnám az alkalmat és hírt adnék arról, hogy maga a talentum rendszer a legutóbbi frissítés óta rengeteg változáson esett át, ami alatt azt kell érteni, hogy a talentumok bevezetett variálási lehetőségeivel a játék sokkal inkább megköveteli a stratégiai szintű gondolkodást.

A három alap talentum, ami körül forog szinte minden: harci tapasztalat, tudás, dicsőség talentumok. Ezen képességek a karakter számára a játék folyamán folyamatosan fejleszthetők. Valójában 0. szintről senki sem indulhat, mert a regisztrációkor amíg az alapfeladatokat elvégezzük és eljutunk az első városba (Grimmagstone) addigra bizony már 8. szinten is lehet a karakterünk harci tapasztalata.

Duria világtérképe

Duria világtérképe - Drakensang Online

Említettem a stratégiai szintű gondolkodást, amely készséget megköveteli ez a játék. A külső szemlélők akik például csak egy videójelenetet látnak a játékból, azt gondolhatnák, hogy csupán egy olyan akciójátékról van szó, amelyben egy játékosnak el kell intéznie a másikat, vagy éppenséggel a szörnyeket. A játékban valóban ez az akció része, s pont emiatt mondhatjuk azt, hogy látványelemekben gazdag, de az ütközetek során a karakterek csak akkor fognak tudni sikereket elérni, ha tulajdonképpen az egyik erősebb a másiknál, s ennek köszönhetően már létre is jön a versenyszellem, nemes egyszerűséggel generálja a talentumok fejlesztésének szükségességét.

Az azonban koránt sem mindegy, hogy ezeket a képességeket miképpen fejlesztjük, s egyáltalán a karakterünknek milyen irányvonalat jelölünk ki. Tervezhetjük a karaktert PvP módra is, ahol a fejlesztés főkoncepciója az lesz, hogy a karakter a saját szintjén legyen jóval erősebb mint az összes többi ugyanazon a szinten. A karakter tárgyai, fegyverzete legyen jóval a karakter saját szintje felé fejlesztve. Aki PvP karaktert kíván fejleszteni, annak szeretnie kell a javából a kihívásokat mert az utóbbi időben az a tendencia, hogy a mögöttes játékfejlesztő cég egyre mostohábban bánik a PvP filozófiát követő karakterekkel, s szinte ellehetetleníti a fejlődésüket :D Én egy PvP karakter vagyok! :P A másik fejlesztési irányvonal az a PvE mód, ami tulajdonképpen annyit jelent, hogy a karaktert kimondottan az ellenségek, tehát nem más játékosok, hanem egyéb szörnyek, esetlegesen elemi erők elsöprésére fejlesztjük. A lényeg, hogy mindkettő fejlesztési feladat más - más filozófiát képvisel, s a rendelkezésre álló talentumokat is másként kell beállítani.

Ebben az egyetlen blogcikkben lehetetlenség lenne arra vállalkozni, hogy az összes kaszt talentumait ismertessem, ugyanis mindhárom esetén különböző képességet tartoznak a karakterhez, amelyeket többféleképpen is be lehet állítani. A lényeg viszont az, hogy a három alaptalentum fejlesztésével kreditpontokat lehet szerezni, s ezen kreditpontok egyenlegének terhére a karakter kapcsolt képességeket lehet fokozni, fejleszteni.

Körmágus talentum rendszere

A körmágus kaszt talentum rendszere - Drakensang Online

 Az említett három alaptalentum Tapasztalat, Tudás és Dicsőség a játék jelenlegi verziójában 50-es szintig fejleszthető. A prémiummal rendelkező játékosok a talentolásuk két különböző változatát is lementhetik. Ez nagyon hasznos tud lenni, hiszen épp az aktuális célunk függvényében arra állíthatjuk rá a karakterünket, amelyikre csak szeretnénk.

A fentieknek megfelelően ugyanígy a sárkányharcosnak, törpemesternek és természetesen a vadásznak is megvan a lehetősége a saját képességeinek beállítására. Ahány ember annyiféle, s van aki játék habitusához az egyik kaszt, s van akinek a másik kaszt funkciói, lehetőségei jönnek be.

Duria világának teljes kiismerése, több évnyi lebilincselő kalandot jelenthet mindenkinek. Kellemes játékot és időtöltést kívánok mindenkinek, s remélem találkozunk a játékban :D

Jelenet a játékból

__________

Elolvasásra ajánljuk még ezeket a cikkeket is:

Drakensang Online játék. A számítógépes játékok koncepciója nem csupán egy helyi hálózatra terjed ki, hanem az Internet teljes egészére. Többfelhasználós szerepjáték az interneten. Ügyességi és stratégiai játékok. Játék tesztelő, marketing cikk: online póker, stratégiai játékok

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativ-jatek.blog.hu/api/trackback/id/tr548182122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása